Телебачення


ТелебаченняВ еру комп’ютерних технологій дуже важко уявити дім, офіс чи готель без телебачення. Це одна з найпростіших і в одночас найбільш розвинутих галузей широкого користування. Системи телебачення можна поділити на три типи:
- Супутникове
- Ефірне ( цифрове і аналогове)
- IPTV

Найпершим і найпростішим способом передачі зображення – був радіо-ефірний метод. Для прийому сигналу встановлювались звичайні високочастотні антени, які підключались безпосередньо до телевізора. Цей метод передбачає трансляцію відносно не великої кількості каналів в низькій якості, що і забезпечило швидкий ріст супутникового телебачення. Але незважаючи на наявність кращих технологій Україна оголосила про перехід з аналогового ефірного телебачення на цифрове, стандарту DVB-T2, яке відрізняється від аналогового якістю, але спосіб передачі не змінюється.

Наступним поколінням телевізійних мереж було супутникове телебачення. Воно набуло більшої популярності у зв’язку з більшою кількістю телевізійних каналів та високою якістю зображення, але цей метод потребує встановлення супутникових антен. Розвиток цього виду телебачення продовжується і надалі. На даний час за допомогою супутникового методу передачі транслюють цифрове телебачення.

Найновішим методом передачі відео-зображень вважається IPTV. IPTV використовує для передачі комп’ютерні та інтернет-мережі, за рахунок чого IPTV набуло великої популярності. Така технологія дозволяє реалізувати на екрані телевізора меню, в якому користувач вибирає програму для перегляду, або ж інші додаткові опції. Саме на основі послуги IPTV можна не лише дивитись телепрограми з ефіру, але й переглядати фільми в будь-який зручний для Вас час, дивитись новини в Інтернеті, викликати таксі та багато іншого лише за допомогою телевізора та пульта керування!

Ми займаємося встановленням телебачення по усій Україні і з радістю допоможемо Вам.



Вверх!