Відеонагляд


ВідеонаглядНа даний час побачити напис «Ведеться відеоспостереження» чи самі камери відеонагляду вже не є рідкістю. В одночас такі прості і доступні системи відеоспостереження значно підвищують рівень Вашої безпеки. Навіть сама наявність камер набагато знижує ризик дії зловмисників.

ВідеонаглядСистеми відео-нагляду надають Вам безліч переваг:
• Цілодобовий контроль за об’єктом, персоналом чи клієнтами
• Зменшення кількості крадіжок
• Підвищення ефективності праці
• Архів записів, які Вам знадобляться в майбутньому
• Оперативна реакція на будь-які ситуації з цілого світу через мережу інтернет
• Покращення ефективності праці

Основними складовими системи відеонагляду є відеокамера, блок живлення для камер та центральний пристрій для збереження, обробки чи передачі інформації.

Відеокамери на даний час можна класифікувати за багатьма ознаками: за типом матриці, за розміром матриці, за роздільною здатністю, чорно-білі чи кольорові, зовнішні та внутрішні, аналогові, HD-SDI і цифрові (ІР-камери), за наявністю інфрачервоної підсвітки.

На невеликих об’єктах найчастіше використовуються комплекси, що побудовані на апаратних рішеннях, таких як DVR, у зв’язку з оптимальним співвідношенням ціна-якість та високою надійністю. В свою чергу DVR бувають 4, 8, 16 та 32 канальні. Кількість каналів вказує на кількість камер, які можна підключити до даного обладнання. Додатково встановлюється жорсткий диск для збереження інформації. Всі сучасні DVR мають вбудований адаптер для підключення до комп’ютерної мережі, за допомогою якого можна реалізувати перегляд реального зображення чи запису з будь-якої точки світу, де є підключення до мережі Інтернет.
Відеонагляд
Системи відеонагляду, що будуються на базі персональних комп’ютерів чи серверів доцільно використовувати на великих об’єктах, на об’єктах де може знадобитися нарощування системи чи об’єднання кількох об’єктів в одну систему, хоча багато сучасних DVR також мають такі функції, але, як правило, в комп’ютерних системах відеоспостереження аналітика архіву випереджає архів DVR

Деякі розпосюдженні виробники систем відеоспотереження: BALTER, AVIGARD, DAHUA, AXIS, SUMSUNG, BOSCH, ILDVR, SPOTTER, DIGIGARD, ITV. Ми займаємося встановленням відеонагляду по усій Україні і з радістю допоможемо Вам.



Вверх!